Profetische voorspraak

6,00

De voorspraak is een smeekgebed dat nauw aansluit bij het gebed van Jezus. Hij is de enige echte voorspreker bij de Vader ten gunste van alle mensen, van de zondaars in het bijzonder.
De profetische voorspraak is een hedendaags profetisch teken voor een nieuwe krachtige golf van de Heilige Geest die weldra de Kerk zal aanraken. Het is een voorloper van iets unieks dat zal gebeuren.
Regelmatig worden in huis Tabor verdieping weekenden gehouden hieromtrent.
Een aanrader voor jullie parochie, gebedsgroep…

8 op voorraad

Loading...

Beschrijving

In de catechismus van de Katholieke kerk – art. 2634 kunnen wij als volgt lezen :
“De voorspraak is een smeekgebed dat nauw aansluit bij het gebed van Jezus. Hij is de enige echte voorspreker bij de Vader ten gunste van alle mensen, van de zondaars in het bijzonder. Hij is “in staat hen die door zijn tussenkomst God naderen voor altijd te redden, daar Hij altijd leeft om voor hen te pleiten (Heb 7,25). De Heilige Geest zelf “pleit voor ons (…) en Hij pleit voor de heiligen naar Gods bedoeling.” (Rom 8,26-27).

Het studieboek omvat alle stappen die doorlopen worden tijdens de profetische voorspraak.
Het is belangrijk om thuis te bidden en hierdoor je relatie met God te laten groeien en verdiepen. God wil echter ook dat wij in groep bidden, in gemeenschap met anderen. Deelnemen aan een groep voorsprekers laat ons toe om samen te bidden als Lichaam van Christus met een gemeenschappelijk doel.

Wat u misschien ook interessant vindt.